Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6117
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Е. П. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Ye. P. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-17T12:56:53Z | - |
dc.date.available | 2018-08-17T12:56:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кондратюк Н. В. Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Т. М. Степанова // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, № 2. – С. 20-28. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6117 | - |
dc.description | In this article discussed the study of the envelopes composition based on uronate polysaccharides such as sodium alginate and pectin of low-esterified amidated which created on the principle of ionotropic gelation with the participation of calcium ions. | uk_UK |
dc.description.abstract | У даній статті розглядається питання вивчення властивостей плівок на основі уронатних полісахаридів (альгінату натрію та пектину низькоетерифікованого амідованого), створених за принципом іонотропного гелеутворення за участю іонів кальцію. В статье на основании анализа органолептических и структурно-механических свойств желе установлено, что в случае использования полисахаридных смесей, количество концентрата сока можно уменьшить на 30% без ухудшения органолептических свойств готового продукта, что позволяет судить об экономической эффективности разработки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | харчові плівки | uk_UK |
dc.subject | уронатні полісахариди | uk_UK |
dc.subject | іонотропне гелеутворення | uk_UK |
dc.subject | пищевые пленки | uk_UK |
dc.subject | уронатные полисахариды | uk_UK |
dc.subject | ионотропное гелеобразование | uk_UK |
dc.subject | food envelopes | uk_UK |
dc.subject | uronate polysaccharides | uk_UK |
dc.subject | ionotropic gelation | uk_UK |
dc.title | Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование пленок на основе уронатных полисахаридов методом дифференциально-сканирующей калориметрии | uk_UK |
dc.title.alternative | Research of envelopes based on uronate polysaccharides be the method of differential scanning calorimetry | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кондратюк_Пивоваров_Степанова.pdf | 419,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.