Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, Е. П.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorPivovarov, Ye. P.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2018-08-17T12:56:53Z-
dc.date.available2018-08-17T12:56:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКондратюк Н. В. Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Т. М. Степанова // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, № 2. – С. 20-28.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6117-
dc.descriptionIn this article discussed the study of the envelopes composition based on uronate polysaccharides such as sodium alginate and pectin of low-esterified amidated which created on the principle of ionotropic gelation with the participation of calcium ions.uk_UK
dc.description.abstractУ даній статті розглядається питання вивчення властивостей плівок на основі уронатних полісахаридів (альгінату натрію та пектину низькоетерифікованого амідованого), створених за принципом іонотропного гелеутворення за участю іонів кальцію. В статье на основании анализа органолептических и структурно-механических свойств желе установлено, что в случае использования полисахаридных смесей, количество концентрата сока можно уменьшить на 30% без ухудшения органолептических свойств готового продукта, что позволяет судить об экономической эффективности разработки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхарчові плівкиuk_UK
dc.subjectуронатні полісахаридиuk_UK
dc.subjectіонотропне гелеутворенняuk_UK
dc.subjectпищевые пленкиuk_UK
dc.subjectуронатные полисахаридыuk_UK
dc.subjectионотропное гелеобразованиеuk_UK
dc.subjectfood envelopesuk_UK
dc.subjecturonate polysaccharidesuk_UK
dc.subjectionotropic gelationuk_UK
dc.titleДослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметріїuk_UK
dc.title.alternativeИсследование пленок на основе уронатных полисахаридов методом дифференциально-сканирующей калориметрииuk_UK
dc.title.alternativeResearch of envelopes based on uronate polysaccharides be the method of differential scanning calorimetryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кондратюк_Пивоваров_Степанова.pdf419,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.