Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6129
Title: Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину
Other Titles: Аналитическое обоснование и разработка моделей технологии термостойкой молокосодержащей начинки с использованием желатина
Analytical substantiation and development of models of thermo-resistant milk-containing starming technology using gelatine
Authors: Кошель, Олена Юріївна
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Федір Всеволодович
Трофімов, Дмитро Олександрович
Кошель, Елена Юрьевна
Кондрашина, Лидия Анатольевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Федор Всеволодович
Трофимов, Дмитрий Александрович
Koshel, Olena Yuriivna
Kondrashin, Lydia Anatolievna
Bidyuk, Dmitry Olegovich
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Trofimov, Dmitry Aleksandrovich
Keywords: термостабільна молоковмісна начинка
желатин
чорний ящик
термостабильная молокосодержащая начинка
желатин
черный ящик
thermostable milk stuffing
gelatin
black box
Issue Date: 2018
Citation: Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк [та ін.] // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 159-166.
Abstract: В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, надано загальну характеристику термостабільним начинкам, проведено аналіз досліджень щодо виробництва термостабільних начинок, у тому числі молоковмісних, розроблено моделі технології термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, предоставлено общую характеристику термостабильным начинка, проведен анализ исследований по производству термостабильных начинок, в том числе молокосодержащих, разработаны модели технологии термостабильной молокосодержащей начинки с использованием желатина.
Description: The article examines the state and prospects of the development of the domestic confectionery market, provides a general description of thermostable fillings, analyzes of research on the production of thermostable fillings, including milk-based, developed the technology of thermostable milk-based filling using gelatin.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6129
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF491,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.