Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6130
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондрашина, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Лидия Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Дмитрий Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Koshel, Olena Yuriivna | - |
dc.contributor.author | Kondrashina, Lydia Anatolievna | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, Dmitry Olegovich | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-21T12:02:11Z | - |
dc.date.available | 2018-08-21T12:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 132-137. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6130 | - |
dc.description | The article considers the state and prospects of development of the domestic market of confectionery products, in particular, knocked down briquettes, proposes the idea of creating a slaughtered baked semi-finished product, the model of the innovative strategy of the technology of the baked semi-finished product with the use of gelatin is developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених, запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату, розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, в частности, збивних выпеченных полуфабрикатов, предложена идея создания сбивного выпеченного полуфабриката, разработана модель инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина. Ключевые слова - желатин, сбивной выпеченный полуфабрикат, инновационная стратегия, моделирование технологии. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | збивний випечений напівфабрикат | uk_UK |
dc.subject | інноваційна стратегія | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | сбивной выпеченный полуфабрикат | uk_UK |
dc.subject | инновационная стратегия | uk_UK |
dc.subject | gelatin | uk_UK |
dc.subject | chopped semi-finished bakery | uk_UK |
dc.subject | innovative strategy | uk_UK |
dc.title | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of innovative strategy of the technology of the summer professional polyfabricate using gelatine | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 319,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.