Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6130
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондрашина, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКондрашина, Лидия Анатольевна-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.contributor.authorKondrashina, Lydia Anatolievna-
dc.contributor.authorBidyuk, Dmitry Olegovich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2018-08-21T12:02:11Z-
dc.date.available2018-08-21T12:02:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 132-137.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6130-
dc.descriptionThe article considers the state and prospects of development of the domestic market of confectionery products, in particular, knocked down briquettes, proposes the idea of creating a slaughtered baked semi-finished product, the model of the innovative strategy of the technology of the baked semi-finished product with the use of gelatin is developed.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених, запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату, розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, в частности, збивних выпеченных полуфабрикатов, предложена идея создания сбивного выпеченного полуфабриката, разработана модель инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина. Ключевые слова - желатин, сбивной выпеченный полуфабрикат, инновационная стратегия, моделирование технологии.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectзбивний випечений напівфабрикатuk_UK
dc.subjectінноваційна стратегіяuk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectсбивной выпеченный полуфабрикатuk_UK
dc.subjectинновационная стратегияuk_UK
dc.subjectgelatinuk_UK
dc.subjectchopped semi-finished bakeryuk_UK
dc.subjectinnovative strategyuk_UK
dc.titleРозробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатинуuk_UK
dc.title.alternativeРазработка инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатинаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of innovative strategy of the technology of the summer professional polyfabricate using gelatineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf319,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.