Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6130
Title: | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину |
Other Titles: | Разработка инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина Development of innovative strategy of the technology of the summer professional polyfabricate using gelatine |
Authors: | Кондрашина, Лідія Анатоліївна Кошель, Олена Юріївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Федір Всеволодович Кондрашина, Лидия Анатольевна Кошель, Елена Юрьевна Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Федор Всеволодович Koshel, Olena Yuriivna Kondrashina, Lydia Anatolievna Bidyuk, Dmitry Olegovich Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Keywords: | желатин збивний випечений напівфабрикат інноваційна стратегія желатин сбивной выпеченный полуфабрикат инновационная стратегия gelatin chopped semi-finished bakery innovative strategy |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 132-137. |
Abstract: | В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених, запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату, розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, в частности, збивних выпеченных полуфабрикатов, предложена идея создания сбивного выпеченного полуфабриката, разработана модель инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина. Ключевые слова - желатин, сбивной выпеченный полуфабрикат, инновационная стратегия, моделирование технологии. |
Description: | The article considers the state and prospects of development of the domestic market of confectionery products, in particular, knocked down briquettes, proposes the idea of creating a slaughtered baked semi-finished product, the model of the innovative strategy of the technology of the baked semi-finished product with the use of gelatin is developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6130 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.