Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6130
Title: Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину
Other Titles: Разработка инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина
Development of innovative strategy of the technology of the summer professional polyfabricate using gelatine
Authors: Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Кошель, Олена Юріївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Федір Всеволодович
Кондрашина, Лидия Анатольевна
Кошель, Елена Юрьевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Федор Всеволодович
Koshel, Olena Yuriivna
Kondrashina, Lydia Anatolievna
Bidyuk, Dmitry Olegovich
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Keywords: желатин
збивний випечений напівфабрикат
інноваційна стратегія
желатин
сбивной выпеченный полуфабрикат
инновационная стратегия
gelatin
chopped semi-finished bakery
innovative strategy
Issue Date: 2018
Citation: Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 132-137.
Abstract: В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених, запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату, розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, в частности, збивних выпеченных полуфабрикатов, предложена идея создания сбивного выпеченного полуфабриката, разработана модель инновационной стратегии технологии сбивного выпеченного полуфабриката с использованием желатина. Ключевые слова - желатин, сбивной выпеченный полуфабрикат, инновационная стратегия, моделирование технологии.
Description: The article considers the state and prospects of development of the domestic market of confectionery products, in particular, knocked down briquettes, proposes the idea of creating a slaughtered baked semi-finished product, the model of the innovative strategy of the technology of the baked semi-finished product with the use of gelatin is developed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6130
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf319,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.