Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6131
Title: Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів
Other Titles: Использование модифицированного крахмала в начинках для кондитерских изделий
Use of modified storage in families for confectionery products
Authors: Кошель, Олена Юріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кошель, Елена Юрьевна
Мельник, Оксана Юрьевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Koshel, Olena Yuriivna
Melnyk, Oksana Yurievna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Keywords: модифікований крохмаль
нативний крохмаль
суха суміш
модифицированный крахмал
нативный крахмал
сухая смесь
modified starch
native starch
dry mix
Issue Date: 2018
Citation: Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 223-228.
Abstract: Дану роботу присвячено актуальному використанню модифікованих крохмалів при виробництві кондитерських виробів. Данная работа посвещена актуальному использованию модифицированных крахмалов для производства кондитерских изделий.
Description: This work focuses on the actual use of modified starches for the production of confectionery products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6131
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.PDF469,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.