Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6148
Title: Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктів
Other Titles: Процесс посола – залог безопасности мясопродуктов
The salting process is the guarantee of the safety of meat products
Authors: Крижська, Т. А.
Крижская, Т. А.
Krуzhska, T. A.
Keywords: соління
м'ясо птиці
безпека
посол
мясо птицы
безопасность
salting
poultry meat
safety
Issue Date: 2017
Publisher: ОНАХТ
Citation: Крижська Т. А. Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська // Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів з міжнародною участю "Проблеми формування здорового способу життя у молоді", (м. Одеса, 29 вересня - 1 жовтня 2017 р.) / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 159.
Abstract: Викладений у роботі матеріал свідчать, що процес соління є ключовим та першим бар'єрним етапом у процесі виробництва м'ясних продуктів. що запобігає псуванню сировини і готових продуктів. Таким чином, обґрунтовано та встановлено, що додавання солі у кількості 5% з тривалістю соління - 12 годин, забезпечує гарантовану якість продукту. Изложенный в работе материал свидетельствуют, что процесс посола является ключевым и первым барьерным этапом в процессе производства мясных продуктов, который предотвращает порчу сырья и готовых продуктов. Таким образом, обоснованно и установлено, что добавление соли в количестве 5% с продолжительностью посола – 12 часов, обеспечивает гарантированное качество продукта.
Description: The material presented in the paper indicates that the salting process is the key and the first barrier stage in the process of production of meat products, which prevents the spoilage of raw materials and finished products. Thus, it was reasonably established that the addition of salt in an amount of 5% with a salting time of 12 hours ensures a guaranteed quality of the product.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6148
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крижська Т.А. Одеса.pdf130,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.