Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorОкуневська, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorОкуневская, Светлана Александровна-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaiovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorOkunevska, Svitlana Olexandrovna-
dc.date.accessioned2018-11-01T13:19:53Z-
dc.date.accessioned26 грудня-
dc.date.available2018-11-01T13:19:53Z-
dc.date.issued2017-12-26-
dc.identifier.citationМ'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду [Електронний ресурс] : пат. № 121969 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, С. О. Окуневська ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05988, заявл. 15.06.2017, опубл. 26.12.2017 р., Бюл. № 24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6183-
dc.descriptionIn the patent for a useful model, data is given on meat snails semi-finished products - meatballs containing turmeric mechanical collapse, duck meat, turkey skin, hydrated oat bran fiber, chicken eggs, fresh onion, salt casserole, black pepper ground, according to a useful model, in the preparation of minced meat as a source of antioxidants, add the powder of red grape seeds.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять м'ясо індика механічного обвалювання, м'ясо качки, шкіру індика, гідратовану клітковину вівсяних висівок, яйця курячі, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, на стадії приготування фаршу як джерело антиокислювальних речовин додають порошок кісточок червоного винограду.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясные рубленные полуфабрикаты - котлеты, содержащих мясо индюка механической обвалки, мясо утки, кожу индюка, гидратированную клетчатку овсяных отрубей, яйца куриные, лук репчатый свежий, соль поваренную, перец черный молотый, согласно изобретению, на стадии приготовления фарша как источник антиокислительных веществ добавляют порошок косточек красного винограда.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectнапівфабрикати січеніuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectполуфабрикаты рубленыеuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing semi-finished pattiesuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleМ'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного виноградуuk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащие полуфабрикаты рубленые "Cумские" с порошком косточек красного виноградаuk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing semi-finished patties "Sumsky" with powder of red grape seeduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М'ясовмісні напівфабрикати.pdf160,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.