Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6183
Title: М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду
Other Titles: Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые "Cумские" с порошком косточек красного винограда
Meat-containing semi-finished patties "Sumsky" with powder of red grape seed
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Окуневська, Світлана Олександрівна
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Окуневская, Светлана Александровна
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Okunevska, Svitlana Olexandrovna
Keywords: м'ясо качки
напівфабрикати січені
харчова цінність
мясо утки
полуфабрикаты рубленые
пищевая ценность
duck meat
meat-containing semi-finished patties
nutritional value
Issue Date: 26-Dec-2017
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду [Електронний ресурс] : пат. № 121969 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, С. О. Окуневська ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05988, заявл. 15.06.2017, опубл. 26.12.2017 р., Бюл. № 24.
Abstract: У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять м'ясо індика механічного обвалювання, м'ясо качки, шкіру індика, гідратовану клітковину вівсяних висівок, яйця курячі, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, на стадії приготування фаршу як джерело антиокислювальних речовин додають порошок кісточок червоного винограду.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясные рубленные полуфабрикаты - котлеты, содержащих мясо индюка механической обвалки, мясо утки, кожу индюка, гидратированную клетчатку овсяных отрубей, яйца куриные, лук репчатый свежий, соль поваренную, перец черный молотый, согласно изобретению, на стадии приготовления фарша как источник антиокислительных веществ добавляют порошок косточек красного винограда.
Description: In the patent for a useful model, data is given on meat snails semi-finished products - meatballs containing turmeric mechanical collapse, duck meat, turkey skin, hydrated oat bran fiber, chicken eggs, fresh onion, salt casserole, black pepper ground, according to a useful model, in the preparation of minced meat as a source of antioxidants, add the powder of red grape seeds.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6183
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
М'ясовмісні напівфабрикати.pdf160,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.