Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorГорбач, Владислав Леонідович-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorУханова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorГорбач, Владислав Леонидович-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлия Владимировна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorУханова, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorGorbach, Vladyslav Leonidovich-
dc.contributor.authorNazarenko, Yuliya Vladimirovna-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriya Victorovna-
dc.contributor.authorUkhanova, Iryna Mykolaivna-
dc.date.accessioned2018-11-02T14:02:21Z-
dc.date.available2018-11-02T14:02:21Z-
dc.date.issued2016-12-26-
dc.identifier.citationКомбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» [Електронний ресурс] : пат. 112616 UA A23L 13/00.. / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. Л. Горбач [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 06150, заявл. 06.06.2016, опубл.26.12.2016 р., Бюл. № 24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6184-
dc.descriptionIn the patent for a useful model data is given on the combined boiled sausage with meat of fish "Vasilivska", which contains beef, distilled from the second brand, pork bacon, semolina, starch, ground black pepper, nutmeg, salt, sodium nitrite, which is different, which contains minced meat of white carp and oat bran, nutmeg.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, сіль кухонну, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що містить фарш білого товстолобика та клітковину вівсяних висівок, горіх мускатний. В патенте на полезную модель приводятся данные о комбинированной вареную колбасу с мясом рыбы «Василевскую», которая содержит говядину жилованную второго сорта, свинину жилованную полужирную, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, соль поваренную, нитрит натрия, отличающуюся тем, содержит фарш белого толстолобика и клетчатку овсяных отрубей,орех мускатный.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectрибна сировинаuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectрыбное сырьеuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectбиологическая ценностьuk_UK
dc.subjectfish raw materialsuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleКомбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»uk_UK
dc.title.alternativeКомбинированная вареная колбаса с мясом рыбы «Василёвская»uk_UK
dc.title.alternativeCombined cooked sausage with meat of fishuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Василівська.pdf174,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.