Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6184
Title: | Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» |
Other Titles: | Комбинированная вареная колбаса с мясом рыбы «Василёвская» Combined cooked sausage with meat of fish |
Authors: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Горбач, Владислав Леонідович Назаренко, Юлія Володимирівна Цигура, Вікторія Вікторівна Уханова, Ірина Миколаївна Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Горбач, Владислав Леонидович Назаренко, Юлия Владимировна Цигура, Виктория Викторовна Уханова, Ирина Николаевна Tishchenko, Vasily Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Gorbach, Vladyslav Leonidovich Nazarenko, Yuliya Vladimirovna Tsyhura, Viktoriya Victorovna Ukhanova, Iryna Mykolaivna |
Keywords: | рибна сировина харчова цінність біологічна цінність рыбное сырье пищевая ценность биологическая ценность fish raw materials nutritional value biological value |
Issue Date: | 26-Dec-2016 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» [Електронний ресурс] : пат. 112616 UA A23L 13/00.. / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. Л. Горбач [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 06150, заявл. 06.06.2016, опубл.26.12.2016 р., Бюл. № 24. |
Abstract: | У патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, сіль кухонну, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що містить фарш білого товстолобика та клітковину вівсяних висівок, горіх мускатний. В патенте на полезную модель приводятся данные о комбинированной вареную колбасу с мясом рыбы «Василевскую», которая содержит говядину жилованную второго сорта, свинину жилованную полужирную, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, соль поваренную, нитрит натрия, отличающуюся тем, содержит фарш белого толстолобика и клетчатку овсяных отрубей,орех мускатный. |
Description: | In the patent for a useful model data is given on the combined boiled sausage with meat of fish "Vasilivska", which contains beef, distilled from the second brand, pork bacon, semolina, starch, ground black pepper, nutmeg, salt, sodium nitrite, which is different, which contains minced meat of white carp and oat bran, nutmeg. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6184 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Василівська.pdf | 174,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.