Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6185
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorШалда, Іван Сергійович-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorУханова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorШалда, Иван Сергеевич-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлия Владимировна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorУханова, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorShalda, Ivan Sergeevich-
dc.contributor.authorNazarenko, Yuliya Vladimirovna-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriya Victorovna-
dc.contributor.authorUkhanova, Iryna Mykolaivna-
dc.date.accessioned2018-11-05T14:58:39Z-
dc.date.available2018-11-05T14:58:39Z-
dc.date.issued2016-11-25-
dc.identifier.citationМ'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»[Електронний ресурс] : пат. 111881 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. І.Тищенко, І. С. Шалда [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6185-
dc.descriptionIn the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing meat semi-finished products - chopped chicken meat, fresh chives, chicken eggs, ground black pepper, salt of the kitchen, characterized by the fact that meat is used as meat raw material for mechanical collapse, meat duck, turkey skin and additionally contain hydrated fiber oat bran.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять охолоджене м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонну, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м'ясо індика механічного обвалювання, м’ясо качки, шкіра індича та додатково містять гідратовану клітковини вівсяних висівок.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм'ясо-вмісні напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо-содержащие полуфабрикатыuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing semi-finished productsuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleМ'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»uk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащие полуфабрикаты рубленые «Сумские»uk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing semi-finished mixed prodact "Sumy"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Котлети_Сумські.pdf163,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.