Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6185
Title: М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»
Other Titles: Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые «Сумские»
Meat-containing semi-finished mixed prodact "Sumy"
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Шалда, Іван Сергійович
Назаренко, Юлія Володимирівна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Уханова, Ірина Миколаївна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Шалда, Иван Сергеевич
Назаренко, Юлия Владимировна
Цигура, Виктория Викторовна
Уханова, Ирина Николаевна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Shalda, Ivan Sergeevich
Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
Tsyhura, Viktoriya Victorovna
Ukhanova, Iryna Mykolaivna
Keywords: м'ясо качки
м'ясо-вмісні напівфабрикати
харчова цінність
мясо утки
мясо-содержащие полуфабрикаты
пищевая ценность
duck meat
meat-containing semi-finished products
nutritional value
Issue Date: 25-Nov-2016
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»[Електронний ресурс] : пат. 111881 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. І.Тищенко, І. С. Шалда [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22.
Abstract: У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять охолоджене м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонну, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м'ясо індика механічного обвалювання, м’ясо качки, шкіра індича та додатково містять гідратовану клітковини вівсяних висівок.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия.
Description: In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing meat semi-finished products - chopped chicken meat, fresh chives, chicken eggs, ground black pepper, salt of the kitchen, characterized by the fact that meat is used as meat raw material for mechanical collapse, meat duck, turkey skin and additionally contain hydrated fiber oat bran.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6185
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котлети_Сумські.pdf163,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.