Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6189
Title: М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної
Other Titles: Мясосодержащая варено-копченая колбаса с мясом утки мускусной
Meat-containing smoked sausages with Muskovy duck meat
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: м'ясо качки мускусної
м'ясовмісна варено-копчена ковбаса
харчова цінність
мясо утки мускусной
мясосодержащая варено-копченая колбаса
пищевая ценность
muskovy duck meat
meat-containing smoked sausages
biological value
Issue Date: 26-Mar-2018
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Божко Н. В. М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124222 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10844, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6.
Abstract: У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варено-копчену ковбасу, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкурки, Апроред (альбумін сироватки крові). В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-мостике варено-копченую колбасу, которая содержит мясо утки мускусной, сердце свиное, шпик боковой, соевый изолят, белковый стабилизатор из свиной шкурки, Апроред (альбумин сыворотки крови).
Description: In the patent for a useful model data is provided on the meat-brisket of boiled-smoked sausage, which contains musk duck meat, pork heart, lateral spinach, soy isolate, proteins from pig skins, Aprored (albumin of blood serum).
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6189
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.