Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6195
Title: Analisis of the relevant problems of food production sphere
Other Titles: Аналіз актуальних питань сфери виробництва продуктів харчування
Анализ актуальных вопросов сферы производства продуктов питания
Authors: Tolbatova, О. О.
Marenkova, T. I.
Shekhovtsova, I. A.
Толбатова, О. О.
Маренкова, Т. І.
Шеховцова, І. А.
Толбатова, О. О.
Маренкова, Т. И.
Шеховцова, И. А.
Keywords: sphere of food production
food technology and engineering
agro-industrial complex
сфера виробництва продуктів харчування
харчові технології та інженерія
агропромисловий комплекс
сфера производства продуктов питания
пищевые технологии и инженерия
агропромышленный комплекс
Issue Date: 2017
Publisher: Українська технологічна академія
Citation: Tolbatova O. O. Analysis of the relevant problems of food prodaktion sphere [Electronic resource] / O. O. Tolbatova, T. I. Marenkova, I. A. Shekhovtsova // Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах : міжнародний науково-технічний журнал. - Хмельницький : Українська технологічна академія, 2017. - № 4. - С. 105-108.
Abstract: The article analyzes the relevant problems taking into account regional particularities and focuses on the developmen of the production reguires special attention.У статті приведено аналіз актуальних питань сфери виробництва продуктів харчування з урахуванням регіональних особливостей, акцентовано увагу на розвитку інноваційної діяльності у вітчизняній харчової промисловості.
Description: В статье приведены анализ актуальных вопросов сферы производства продуктов питания с учетом региональных особенностей, акцентировано внимание на развитии инновационной деятельности в отечественной пищевой промышленности.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6195
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tolbatova O.O. Analysis of the relevant problems.pdf406,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.