Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6196
Title: Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами
Other Titles: Медико-биологические исследования мясопродуктовых изделий с растительными наполнителями
Medical and biological studies of meat products with vegetable fillers
Authors: Димитрієвич, Л. Р.
Маренкова, Т. І.
Димитриевич, Л. Р.
Маренкова, Т. И.
Dimitrijevic, L. R.
Marenkova, T. I.
Keywords: харчові добавки
рослинні наповнювачі
пострадіаційні реакції
пищевые добавки
растительные наполнители
пострадиационные реакции
food additives
vegetable fillers
post-radiation reactions
Issue Date: 2018
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - Вип. 18. - Т.1. - С. 125-131.
Abstract: Дану роботу присвячено вивченню впливу нових розроблених виробів на основі м'ясо-продуктової сировини з рослинними наповнювачами на тривалість життєдіяльності щурів в пострадіаційний період. Данная работа посвящена изучению влияния новых разработаных изделий на основе мясо-продуктового сырья с растительными наполнителями на продолжительность жизнедеятельности крыс в пострадиационный период.
Description: This work is devoted to the study of the influence of newly developed products based on meat products with vegetable fillers on the life span of rats in the post-radiation period.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6196
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження.pdf229,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.