Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6196
Назва: | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами |
Інші назви: | Медико-биологические исследования мясопродуктовых изделий с растительными наполнителями Medical and biological studies of meat products with vegetable fillers |
Автори: | Димитрієвич, Л. Р. Маренкова, Т. І. Димитриевич, Л. Р. Маренкова, Т. И. Dimitrijevic, L. R. Marenkova, T. I. |
Ключові слова: | харчові добавки рослинні наповнювачі пострадіаційні реакції пищевые добавки растительные наполнители пострадиационные реакции food additives vegetable fillers post-radiation reactions |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - Вип. 18. - Т.1. - С. 125-131. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено вивченню впливу нових розроблених виробів на основі м'ясо-продуктової сировини з рослинними наповнювачами на тривалість життєдіяльності щурів в пострадіаційний період. Данная работа посвящена изучению влияния новых разработаных изделий на основе мясо-продуктового сырья с растительными наполнителями на продолжительность жизнедеятельности крыс в пострадиационный период. |
Опис: | This work is devoted to the study of the influence of newly developed products based on meat products with vegetable fillers on the life span of rats in the post-radiation period. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6196 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження.pdf | 229,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.