Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6196
Назва: Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами
Інші назви: Медико-биологические исследования мясопродуктовых изделий с растительными наполнителями
Medical and biological studies of meat products with vegetable fillers
Автори: Димитрієвич, Л. Р.
Маренкова, Т. І.
Димитриевич, Л. Р.
Маренкова, Т. И.
Dimitrijevic, L. R.
Marenkova, T. I.
Ключові слова: харчові добавки
рослинні наповнювачі
пострадіаційні реакції
пищевые добавки
растительные наполнители
пострадиационные реакции
food additives
vegetable fillers
post-radiation reactions
Дата публікації: 2018
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - Вип. 18. - Т.1. - С. 125-131.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено вивченню впливу нових розроблених виробів на основі м'ясо-продуктової сировини з рослинними наповнювачами на тривалість життєдіяльності щурів в пострадіаційний період. Данная работа посвящена изучению влияния новых разработаных изделий на основе мясо-продуктового сырья с растительными наполнителями на продолжительность жизнедеятельности крыс в пострадиационный период.
Опис: This work is devoted to the study of the influence of newly developed products based on meat products with vegetable fillers on the life span of rats in the post-radiation period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6196
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження.pdf229,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.