Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6197
Title: | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою |
Other Titles: | Расширение использования свиных печени и селезенки в оздоровительных целях Expanding the use of swine liver and spleen with a health-improving purpose |
Authors: | Димитрієвич, Л. Р. Скуріхіна, Л. А. Маренкова, Т. І. Димитриевич, Л. Р. Скурихина, Л. А. Маренкова, Т. И. Dimitrijevic, L. R. Skurikhina, L. A. Marenkova, T. I. |
Keywords: | свиняча печінка свиняча селезінка кулінарні вироби свиная печень свиная селезенка кулинарные изделия pork liver pork spleen culinary products |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Львівський інститут економіки і туризму |
Citation: | Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м. Львів, 27-28 квітня 2018 р.). - Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 148-154. |
Abstract: | У статті приведені способи підготовки свинячої печінки до теплової обробки. Розроблені напівфабрикати «Печінка січена», «Селезінка січена». Визначені показники якості і безпеки напівфабрикатів і кулінарних виробів. В статье приведены способы подготовки свиной печени к тепловой обработке. Разработаны полуфабрикаты «Печень рубленая», «Селезенка рубленая». Определены показатели качества и безопасности полуфабрикатов и кулинарных изделий. |
Description: | The article presents ways to prepare a pig liver for heat treatment. Semi-finished products "Sliced liver", "Spleen spit" were developed. Determined quality and safety indicators for semi-finished products and culinary products. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6197 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої.pdf | 186,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.