Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6197
Title: Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою
Other Titles: Расширение использования свиных печени и селезенки в оздоровительных целях
Expanding the use of swine liver and spleen with a health-improving purpose
Authors: Димитрієвич, Л. Р.
Скуріхіна, Л. А.
Маренкова, Т. І.
Димитриевич, Л. Р.
Скурихина, Л. А.
Маренкова, Т. И.
Dimitrijevic, L. R.
Skurikhina, L. A.
Marenkova, T. I.
Keywords: свиняча печінка
свиняча селезінка
кулінарні вироби
свиная печень
свиная селезенка
кулинарные изделия
pork liver
pork spleen
culinary products
Issue Date: 2018
Publisher: Львівський інститут економіки і туризму
Citation: Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м. Львів, 27-28 квітня 2018 р.). - Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 148-154.
Abstract: У статті приведені способи підготовки свинячої печінки до теплової обробки. Розроблені напівфабрикати «Печінка січена», «Селезінка січена». Визначені показники якості і безпеки напівфабрикатів і кулінарних виробів. В статье приведены способы подготовки свиной печени к тепловой обработке. Разработаны полуфабрикаты «Печень рубленая», «Селезенка рубленая». Определены показатели качества и безопасности полуфабрикатов и кулинарных изделий.
Description: The article presents ways to prepare a pig liver for heat treatment. Semi-finished products "Sliced liver", "Spleen spit" were developed. Determined quality and safety indicators for semi-finished products and culinary products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6197
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.