Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6197
Назва: | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою |
Інші назви: | Расширение использования свиных печени и селезенки в оздоровительных целях Expanding the use of swine liver and spleen with a health-improving purpose |
Автори: | Димитрієвич, Л. Р. Скуріхіна, Л. А. Маренкова, Т. І. Димитриевич, Л. Р. Скурихина, Л. А. Маренкова, Т. И. Dimitrijevic, L. R. Skurikhina, L. A. Marenkova, T. I. |
Ключові слова: | свиняча печінка свиняча селезінка кулінарні вироби свиная печень свиная селезенка кулинарные изделия pork liver pork spleen culinary products |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Львівський інститут економіки і туризму |
Бібліографічний опис: | Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м. Львів, 27-28 квітня 2018 р.). - Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 148-154. |
Короткий огляд (реферат): | У статті приведені способи підготовки свинячої печінки до теплової обробки. Розроблені напівфабрикати «Печінка січена», «Селезінка січена». Визначені показники якості і безпеки напівфабрикатів і кулінарних виробів. В статье приведены способы подготовки свиной печени к тепловой обработке. Разработаны полуфабрикаты «Печень рубленая», «Селезенка рубленая». Определены показатели качества и безопасности полуфабрикатов и кулинарных изделий. |
Опис: | The article presents ways to prepare a pig liver for heat treatment. Semi-finished products "Sliced liver", "Spleen spit" were developed. Determined quality and safety indicators for semi-finished products and culinary products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6197 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої.pdf | 186,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.