Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorПеретятько, О. Г.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorПеретятько, А. Г.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y. V.-
dc.contributor.authorPeretyatko, А. G.-
dc.date.accessioned2018-12-22T11:12:06Z-
dc.date.available2018-12-22T11:12:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»[Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Ю. В. Назаренко, О. Г. Перетятько // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. - Мелітополь : ТДАТУ, 2019. - Вип.19. - Т.1. - в друціuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6217-
dc.descriptionIn the work the general maintenance of literature data concerning the development of the Ukrainian market of hard cheeses has been carried out. The analysis of production of cheese "Dutch" in the conditions of ohtiirsky cheese factory of PP "Ros" is carried out.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі проведено узагальнення даних літератури, щодо розвитку українського ринку твердих сирів. Проведено аналіз виробництва сиру «Голландський» в умовах охтирського сиркомбінату ПП «Рось». Детально описано технологічні параметри, режими та обладнання, які використовує сучасне виробництво. Дійшли висновку, що молокопереробні підприємства мають можливість виробництва різних видів твердих сирів, зокрема вироблений продукт має високі якісні показники, гідний Європейського ринку та відповідає вимогам ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді. Загальні технічні умови». В работе проведены обобщенные данные литературы, по развитию украинского рынка твердых сыров. Проведен анализ производства сыра «Голландский» в условиях ахтырского сыркомбината ЧП «Рось». Подробно описано технологические параметры, режимы и оборудование, которое использует современное производство. Пришли к выводу, что молокоперерабатывающие предприятия имеют возможность производить разные виды твердых сыров, а произведенный продукт имеет высокие качественные показатели, достойный европейского рынка и соответствует требованиям ДСТУ 6003: 2008 «Сыры твердые. Общие технические условия».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТДАТУuk_UK
dc.subjectдозріванняuk_UK
dc.subjectпосолuk_UK
dc.subjectдруге нагріванняuk_UK
dc.subjectсозреваниеuk_UK
dc.subjectпосолuk_UK
dc.subjectвторое нагреваниеuk_UK
dc.subjectfunctionaluk_UK
dc.subjectiodineuk_UK
dc.subjectAdyghe cheeseuk_UK
dc.titleОсобливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»uk_UK
dc.title.alternativeОсобенности производства сыра «Голландский» на мощностях филиала «Ахтырский сыркомбинат ЧП«Рось»uk_UK
dc.title.alternativeFeatures of production of cheese «Holland» on powers of branch of « Okhtyrskiy syrkombinat the state of emergency of PP «Ros»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру.pdf455,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.