Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6217
Title: Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»
Other Titles: Особенности производства сыра «Голландский» на мощностях филиала «Ахтырский сыркомбинат ЧП«Рось»
Features of production of cheese «Holland» on powers of branch of « Okhtyrskiy syrkombinat the state of emergency of PP «Ros»
Authors: Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Перетятько, О. Г.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Перетятько, А. Г.
Bolhova, N. V.
Nazarenko, Y. V.
Peretyatko, А. G.
Keywords: дозрівання
посол
друге нагрівання
созревание
посол
второе нагревание
functional
iodine
Adyghe cheese
Issue Date: 2019
Publisher: ТДАТУ
Citation: Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»[Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Ю. В. Назаренко, О. Г. Перетятько // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. - Мелітополь : ТДАТУ, 2019. - Вип.19. - Т.1. - в друці
Abstract: В роботі проведено узагальнення даних літератури, щодо розвитку українського ринку твердих сирів. Проведено аналіз виробництва сиру «Голландський» в умовах охтирського сиркомбінату ПП «Рось». Детально описано технологічні параметри, режими та обладнання, які використовує сучасне виробництво. Дійшли висновку, що молокопереробні підприємства мають можливість виробництва різних видів твердих сирів, зокрема вироблений продукт має високі якісні показники, гідний Європейського ринку та відповідає вимогам ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді. Загальні технічні умови». В работе проведены обобщенные данные литературы, по развитию украинского рынка твердых сыров. Проведен анализ производства сыра «Голландский» в условиях ахтырского сыркомбината ЧП «Рось». Подробно описано технологические параметры, режимы и оборудование, которое использует современное производство. Пришли к выводу, что молокоперерабатывающие предприятия имеют возможность производить разные виды твердых сыров, а произведенный продукт имеет высокие качественные показатели, достойный европейского рынка и соответствует требованиям ДСТУ 6003: 2008 «Сыры твердые. Общие технические условия».
Description: In the work the general maintenance of literature data concerning the development of the Ukrainian market of hard cheeses has been carried out. The analysis of production of cheese "Dutch" in the conditions of ohtiirsky cheese factory of PP "Ros" is carried out.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6217
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру.pdf455,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.