Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, Н. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. Н.-
dc.contributor.authorГелих, А. А.-
dc.contributor.authorGolovko, M.-
dc.contributor.authorGolovko, T.-
dc.contributor.authorHelikh, A.-
dc.date.accessioned2019-01-03T13:46:32Z-
dc.date.available2019-01-03T13:46:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГоловко М. П. Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводного [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2018. – С. 354.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6238-
dc.descriptionOne of the most important factors affecting the quality of products is the ability to maintain quality characteristics during the entire shelf life. Considering that frozen semi-finished products are products with a long shelf life, it was necessary to establish a set of possible changes in the process of storage, as well as studies of nutritional and biological value. For the experiment, samples of semi-finished products were made according to the developed technological scheme (in previous studies).uk_UK
dc.description.abstractОдним з найбільш важливих факторів, які впливають на якість продуктів є здатність зберігати якісні характеристики під час всього терміну зберігання. Враховуючи, що заморожені напівфабрикати є виробами з тривалим терміном зберігання, необхідно було встановити комплекс можливих змін в процесі зберігання, а також дослідження харчової та біологічної цінності.Для проведення експерименту були виготовлені зразки напівфабрикатів по розробленій технологічній схемі (у попередніх дослідженнях). Одним из наиболее важних факторов, влияющих на качество продуктов является способность сохранять качественные характеристики во время всего срока хранения. Учитывая, что замороженные полуфабрикаты являються изделиями с длительным сроком хранения, не обходимо было установить комплекс возможных изменений в процессе хранения, а также исследования пищевой и биологической ценности. Для проведения эксперимента были изготовлены образцы полуфабрикатов по разработанной технологической схеме (в предыдущих исследованиях).uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectтермін зберіганняuk_UK
dc.subjectпрісноводний молюскuk_UK
dc.subjectсрок храненияuk_UK
dc.subjectпресноводный моллюскuk_UK
dc.subjectshelflifeuk_UK
dc.subjectfreshwatermosselsuk_UK
dc.titleДослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводногоuk_UK
dc.title.alternativeИсследование оптимальных сроков хранения полуфабрикатов на основе моллюсков пресноводныхuk_UK
dc.title.alternativeResearch of optimal terms of safety of semi-product on the basis of the freshwater musselsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату.pdf411,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.