Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6285
Title: | Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування |
Other Titles: | Анализ актуальных аспектов сферы производства продуктов питания Analisis of the actual aspects of food production sphere |
Authors: | Радчук, О. В. Толбатова, О. О. Маренкова, Т. І. Радчук, О. В. Толбатова, О. О Маренкова, Т. И. Radchuk, O. V. Tolbatova, O. O. Marenkova, T. I. |
Keywords: | харчові технології та інженерія сфера виробництва продуктів харчування первинна переробка пищевые технологии и инженерия сфера производства продуктов питания, первичная переработка food technologies and engineering sphere of food production primary processing |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Sergeieva&Co (Karlsruhe, Germany) |
Citation: | Радчук О. В. Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування [Електронний ресурс] / О. В. Радчук, О. О. Толбатова, Т. І. Маренкова // Modern engineering and innovative technologies : International periodic scientific journal. – 2018. - № 5, Part 3. – Р. 112-115. |
Abstract: | У статті аналізуються актуальні проблеми у сфері виробництва продуктів харчування з урахуванням їх регіональних особливостей. Зосереджено увагу на аспекті розвитку інноваційної діяльності у вітчизняній харчовій промисловості. В статье анализируются актуальные проблемы в сфере производства продуктов питания с учетом из региональных особенностей, Акцентировано внимание на аспекты развития инновационной деятельности в отечественной пищевой промышленности. |
Description: | The article analyzes actual problems in the field of food production taking into account their regional peculiarities. The attention is focused on the aspect of the development of innovation in the domestic food industry. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6285 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
стаття Радчук.pdf | 258,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.