Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorПасічний, В. М.-
dc.contributor.authorТищенко, В. І.-
dc.contributor.authorКоник, М. В.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorПасичный, В. Н.-
dc.contributor.authorТищенко, В. И.-
dc.contributor.authorКоник, М. В.-
dc.contributor.authorBozhko, N. V.-
dc.contributor.authorPasichnyi, V. M.-
dc.contributor.authorTischenko, V. I.-
dc.contributor.authorKonik M. V.-
dc.date.accessioned2019-03-06T09:54:07Z-
dc.date.available2019-03-06T09:54:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозробка рецептури варених ковбас з м'яса водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. В. Коник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Сер. «Технічні науки» / Полтавський університет економіки і торгівлі. – Полтава, 2018. – № 1 (85). – С. 17-24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6344-
dc.descriptionThe aim of the research was to substantiate and develop the model recipes of cooked sausage based on the meat of waterfowl and invaluable freshwater fish, the study of the nutritional value of new products, functional and technological properties of minced meat and finished products, their organoleptic properties.uk_UK
dc.description.abstractМетою досліджень було обґрунтування та розробка модельних рецептур вареної ковбаси на основі м’яса водоплавної птиці та малоцінної прісноводної риби, дослідження харчової цінності нових продуктів, функціонально-технологічних властивостей фаршів та готової продукції, їх органолептичних властивостей. Целью исследований было обоснование и разработка модельных рецептур вареной колбасы на основе мяса водоплавающей птицы и малоценной пресноводной рыбы, исследования пищевой ценности новых продуктов, функционально-технологических свойств фаршей и готовой продукции, их органолептических свойств.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПолтавський університет економіки і торгівліuk_UK
dc.subjectм'ясо-містка варена ковбасаuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectсріблястий карасьuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая вареная колбасаuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectсеребристый карасьuk_UK
dc.subjectmeat-containing boiled sausageuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectsilver Prussian carpuk_UK
dc.titleРозробка рецептури варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової рибиuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептур вареных колбас с мясом водоплавающей птицы и малоценной прудовой рыбыuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of boiled smoked sausage formulation with meat of Muscovy duck and low-value freshwater fishuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПУЕТ_Божко_ 1(85)2018.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.