Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6407
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКожушко, Н. С.-
dc.contributor.authorЗавора, Я. А.-
dc.contributor.authorАвраменко, В. І.-
dc.contributor.authorСахошко, М. М.-
dc.contributor.authorКожушко, Н. С.-
dc.contributor.authorЗавора, Я. А.-
dc.contributor.authorАвраменко, В. И.-
dc.contributor.authorСахошко, Н. Н.-
dc.contributor.authorKozhushko, N. S.-
dc.contributor.authorZavora, Ya. A.-
dc.contributor.authorAvramenko, V. I.-
dc.contributor.authorSahoshko, N. N.-
dc.date.accessioned2019-03-22T10:02:05Z-
dc.date.available2019-03-22T10:02:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПерспективи виробничого використання нових сортів картоплі Гончарівська й Смуглянка в умовах північно-східного Лісостепу України [Електронний ресурс] / Н. С. Кожушко, Я. А. Завора, В. І. Авраменко, М. М. Сахошко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія " / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 9 (34). – С. 111-114.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6407-
dc.descriptionThe characteristics of the new, nematode-resistant potato grades Goncharivska and Smuglianka created in the Sumy National Agrarian University are shown, registered in 2017. The description of the main morphological identification features, economic indicators (yield – 23-26 t/ha, starch content – 16-18 %, marketability of tubers – 87-90 %, taste – 8-9 points) and technological (yield of dried products – 21-23, chips – 38-41, raw starch – 26-29 kg/100 kg of raw materials) suitability of grades during cultivation in the north-eastern forest steppe of Ukraine.uk_UK
dc.description.abstractНаведена характеристика нових, 2017 року реєстрації, нематодостійких сортів картоплі Гончарівська і Смуглянка, створених, у Сумському національному аграрному університеті. Представлено опис основних морфологічних ідентифікаційних ознак, показників господарської (урожайність – 23-26 т/га, вміст крохмалю – 16-18 %, товарність бульб – 87-90 %, смак – 8-9 балів) та технологічної (вихід сушених продуктів – 21-23, чіпсів – 38-41, крохмалю сирого – 26-29 кг / 100 кг сировини) придатності сортів при вирощуванні в умовах північно-східного Лісостепу України. Наведена характеристика новых, 2017 года регистрации, нематодоустойчивых сортов картофеля Гончаривська и Смуглянка, созданных в Сумском национальном аграрном университете. Представлено описание основных морфологических идентификационных признаков, показателей хозяйственной (урожайность – 23-26 т/га, содержание крахмала – 16-18 %, товарность клубней – 87-90 %, вкус – 8-9 баллов) и технологической (выход сушеных продуктов – 21-23, чипсов – 38-41, крахмала сырого – 26-29 кг / 100 кг сырья) пригодности сортов при возделывании в условиях северо-восточной Лесостепи Украины.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectкартопляuk_UK
dc.subjectсортuk_UK
dc.subjectнематодостійкістьuk_UK
dc.subjectкартофельuk_UK
dc.subjectсортuk_UK
dc.subjectнематодоустойчивостьuk_UK
dc.subjectpotatouk_UK
dc.subjectgradeuk_UK
dc.subjectnematode resistanceuk_UK
dc.titleПерспективи виробничого використання нових сортів картоплі Гончарівська й Смуглянка в умовах північно-східного Лісостепу Україниuk_UK
dc.title.alternativeПерспективы производственного использования новых сортов картофеля Гончаривська и Смуглянка в условиях северо-восточной Лесостепи Украиныuk_UK
dc.title.alternativeThe perspectives of industrial use of new grades of potatoes Goncharivska and Smuglianka in the conditions of north-eastern forest steppe of Ukraineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf491 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.