Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯковлєв, В. Ф.-
dc.contributor.authorСавойський, О. Ю.-
dc.contributor.authorЯковлев, В. Ф.-
dc.contributor.authorСавойский, А. Ю.-
dc.contributor.authorYakovlev, V.-
dc.contributor.authorSavoiskyi, A.-
dc.date.accessioned2019-04-01T11:38:08Z-
dc.date.available2019-04-01T11:38:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯковлєв В. Ф. Взаємний вплив електричного та акустичного нагрівання біологічних продуктів у технологічному процесі сушіння [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 131-134.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6435-
dc.descriptionThe mutual influence of the electrical and acoustic heating of a biological product on the speed of the process with infra-red convection drying has been theoretically grounded in order to intensify the process of dehydration of the product, with the aim of further use in the practice of designing and technical implementation of the method. It has been proved mathematically that the use of additional methods (electric and acoustic) in combination with the traditional gives a significant reduction in the drying time compared to each of the individual species. It is determined that the process of the influence of electric and acoustic methods on the duration of drying is oscillatory, indicating that the change in the parameters of one or another of the types of additional methods (voltage, current, frequency - in an electrical method, or intensity, frequency - with acoustic) you can adjust the duration of the process of its energy consumption and automate the drying process itself. The obtained results of theoretical research provide the preconditions for preparation and conducting of corresponding experimental researches.uk_UK
dc.description.abstractТеоретично обґрунтовано взаємний вплив електричного та акустичного нагрівання біологічного продукту на швидкість процесу при інфрачервоній конвективній сушці, для інтенсифікації процесу зневоднення продукту, з метою подальшого використання в практиці проектування і технічній реалізації методу. Теоретически обосновано взаимное влияние электрического и акустического нагрева биологического продукта на скорость процесса при инфракрасной конвективной сушке для интенсификации процесса обезвоживания продукта, с целью дальнейшего использования в практике проектирования и технической реализации метода.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectкомбінована сушкаuk_UK
dc.subjectелектричний нагрівuk_UK
dc.subjectакустичне нагріванняuk_UK
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UK
dc.subjectэлектрический нагревuk_UK
dc.subjectакустический нагревuk_UK
dc.subjectcombined dryinguk_UK
dc.subjectelectric heatinguk_UK
dc.subjectacoustic heatinguk_UK
dc.titleВзаємний вплив електричного та акустичного нагрівання біологічних продуктів у технологічному процесі сушінняuk_UK
dc.title.alternativeВзаимное влияние электрического и акустического нагрева биологических продуктов в технологическом процессе сушкиuk_UK
dc.title.alternativeRelative effect of electrical and acoustic heating of biological products in the technological solution processuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26.pdf587,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.