Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6436
Назва: Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування
Інші назви: Анализ современных способов сушки растительного сырья и существующей конструкции сушильного оборудования
Analysis of modern ways of drying plant raw materials and existing constructions of dry equipment
Автори: Сабадаш, С. М.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Сабадаш, С. М.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Sabadash, S. M.
Savchenko-Pererva, M. Yu.
Ключові слова: сушіння
рослинна сировина
плодово-ягідна сировина
сушка
растительное сырье
плодово-ягодное сырье
drying
vegetable raw materials
fruit and berry raw materials
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сабадаш С. М. Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування [Електронний ресурс] / С. М. Сабадаш, М. Ю. Савченко-Перерва // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 134-137.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування. Наведено найменування груп сушарок, порівняння питомих енерговитрат за різних способів сушіння, та тепловий баланс процесу сушіння. В статье проанализирован анализ современных способов сушки растительного сырья и существующие конструкции сушильного оборудования. Приведены наименования групп сушилок, сравнение удельных энергозатрат при различных способах сушки, и тепловой баланс процесса сушки.
Опис: The article analyzes the analysis of modern methods of drying of plant raw materials and existing constructions of drying equipment. The name of drying groups, the comparison of specific energy consumption for different drying methods, and the thermal balance of the drying process are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6436
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf406,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.