Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6436
Title: | Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування |
Other Titles: | Анализ современных способов сушки растительного сырья и существующей конструкции сушильного оборудования Analysis of modern ways of drying plant raw materials and existing constructions of dry equipment |
Authors: | Сабадаш, С. М. Савченко-Перерва, М. Ю. Сабадаш, С. М. Савченко-Перерва, М. Ю. Sabadash, S. M. Savchenko-Pererva, M. Yu. |
Keywords: | сушіння рослинна сировина плодово-ягідна сировина сушка растительное сырье плодово-ягодное сырье drying vegetable raw materials fruit and berry raw materials |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Сабадаш С. М. Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування [Електронний ресурс] / С. М. Сабадаш, М. Ю. Савченко-Перерва // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 134-137. |
Abstract: | У статті проаналізовано аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування. Наведено найменування груп сушарок, порівняння питомих енерговитрат за різних способів сушіння, та тепловий баланс процесу сушіння. В статье проанализирован анализ современных способов сушки растительного сырья и существующие конструкции сушильного оборудования. Приведены наименования групп сушилок, сравнение удельных энергозатрат при различных способах сушки, и тепловой баланс процесса сушки. |
Description: | The article analyzes the analysis of modern methods of drying of plant raw materials and existing constructions of drying equipment. The name of drying groups, the comparison of specific energy consumption for different drying methods, and the thermal balance of the drying process are given. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6436 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.