Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6543
Title: | Використання генетичного потенціалу швіцької породи при формуванні молочної продуктивності популяції бурої худоби |
Other Titles: | Использование генетического потенциала швицкой породы при формировании молочной продуктивности популяции бурого скота The use of the genetic potential of the Brown Swiss in the formation of milk productivity of the population of the brown cattle |
Authors: | Бондарчук, Л. В. Бондарчук, Л. В. Bondarchuk, L. V. |
Keywords: | швіцька порода генетичний потенціал породотворний процес швицкая порода генетический потенциал породообразующий процесс Brown Swiss genetic potential breeding process |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Бондарчук Л. В. Використання генетичного потенціалу швіцької породи при формуванні молочної продуктивності популяції бурої худоби [Електронний ресурс] / С. Л. Хмельничий // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 2 (34). – С. 129-133. |
Abstract: | Наведені матеріали про вплив генетичного потенціалу швіцької породи кращого світового генофонду для поліпшення існуючих і створення нових високопродуктивних бурих порід північно-східного регіону України. Представлены материалы о влиянии генетического потенциала швицкой породы лучшего мирового генофонда для усовершенствования существующих и создания новых высокопродуктивных бурых пород северо-восточного региона Украины. |
Description: | The data concerning the influence of the genetic potential of the world‘s best gene pool Brown Swiss for the improvement of existing and creation of the new high-yielding brown breeds of the northeastern region in Ukraine are presented. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6543 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.