Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6570
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorKambur, M. D.-
dc.date.accessioned2019-05-06T10:50:37Z-
dc.date.available2019-05-06T10:50:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКамбур М. Д. Забезпеченість тканин молочної залози леткими жирними кислотами для синтезу молока за умов різного протеїнового живлення корів [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 11 (43). – С. 7-11.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6570-
dc.descriptionIn the article results of conducted researches of dynamics of absorption of precursors for synthesis of constituent components of milk by tissues of a mammary gland during the day in the conditions of the reduced level of protein maintenance of animals are resulted. It was established that after the early milking of the breast tissue, 42.56 % of MHCW was absorbed, which is 5.36 % less, this indicator of the control group's cows. After lunch, the breast tissue of cows in the first experimental group increased the use of volatile fatty acids to 42.22 %. In the subsequent two studies in the period after dairy milking, the breast tissue of the cows slightly reduced the absorption of volatile fatty acids to 37.21 %. After evening milk absorption of volatile fatty acids by tissues of the breast of cows was 36.58 %, and reduced their absorption to 29.20 %. This process proceeded by 4.45 % less than that of control group cows.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати проведених досліджень щодо динаміки поглинання попередників для синтезу складових компонентів молока тканинами молочної залози впродовж доби за умов зниженого рівня протеїнового забезпечення тварин. Встановлено, що після раннього доїння тканини молочної залози поглинали 42,56 % ЛЖК, що на 5,36 % менше, даного показника корів контрольної групи. Після обіднього доїння тканини молочної залози корів першої дослідної групи підвищили використання летких жирних кислот до 42,22 %. В послідуючі два дослідження, в період після обіднього доїння тканини молочної залози корів знизили поглинання летких жирних кислот до 37,21 %. Після вечірнього доїння поглинання летких жирних кислот тканинами молочної залози корів становила 36,58 %, і знижувала їх абсорбцію до 29,20, що на 4,45 % менше, ніж у корів контрольної групи. В статье приведены результаты проведенных исследований динамики поглощения предшественников для синтеза составляющих компонентов молока тканями молочной железы в течение суток в условиях пониженного уровня протеинового обеспечения животных. Установлено, что после раннего доения ткани молочной железы поглощали 42,56 % МЖШ, что на 5,36 % меньше, данного показателя коров контрольной группы. После обеденного доения ткани молочной железы коров первой опытной группы повысили использования летучих жирных кислот в 42,22 %. В последующие два исследования в период послеобеденного доения ткани молочной железы коров незначительно снизили поглощения летучих жирных кислот в 37,21 %. После вечернего доения поглощения летучих жирных кислот тканями молочной железы коров составила 36,58 %, и снижала их абсорбцию в 29,20 %. Данный процесс протекал на 4,45 % меньше, чем у коров контрольной группы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectадсорбціяuk_UK
dc.subjectпопередникиuk_UK
dc.subjectмолочна залозаuk_UK
dc.subjectадсорбцияuk_UK
dc.subjectпредшественникиuk_UK
dc.subjectмолочная железаuk_UK
dc.subjectadsorptionuk_UK
dc.subjectprecursorsuk_UK
dc.subjectmammary glanduk_UK
dc.titleЗабезпеченість тканин молочної залози леткими жирними кислотами для синтезу молока за умов різного протеїнового живлення корівuk_UK
dc.title.alternativeОбеспеченность тканей молочной железы летучими жирными кислотами для синтеза молока в условиях разного протеинового питания коровuk_UK
dc.title.alternativeEnsuring of the breast tissues with lean fatty acids for the synthesis of milk under conditions of various protein feed of cowsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf403,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.