Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6653
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кисельов, Олександр Борисович | - |
dc.contributor.author | Киселев, Александр Борисович | - |
dc.contributor.author | Kyselov, Alexander Borisovich | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-28T13:13:31Z | - |
dc.date.available | 2019-05-28T13:13:31Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кисельов О. Б. Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 30-31 жовтня 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 73-78. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6653 | - |
dc.description | The article presents the results of studies of the quality of raw meat obtained from goats at 8 months of age when growing them for meat. It has been established that the main factor that positively affects the quality of meat is the “feed factor”; castration only slows down the formation of the meat qualities of goats. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень якості м’ясної сировини отриманої від козликів у 8-місячному віці при вирощуванні їх на м'ясо. Встановлено, що основний фактор, який позитивно впливає на якість м'яса це «кормової фактор», кастрація лише уповільнює формування м'ясних якостей козликів. В статье приведены результаты исследований качества мясного сырья полученной от козлов в 8-месячном возрасте при выращивании их на мясо. Установлено, что основной фактор, который положительно влияет на качество мяса это «кормовой фактор», кастрация только замедляет формирование мясных качеств козлов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | козенята | uk_UK |
dc.subject | кастрація | uk_UK |
dc.subject | протеїн | uk_UK |
dc.subject | козлята | uk_UK |
dc.subject | кастрация | uk_UK |
dc.subject | протеин | uk_UK |
dc.subject | goat | uk_UK |
dc.subject | castration | uk_UK |
dc.subject | protein | uk_UK |
dc.title | Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів | uk_UK |
dc.title.alternative | Физико-химические показатели формирования мясной производительности у козликов | uk_UK |
dc.title.alternative | Trestles have physical and chemical indexes of forming of the meat productivity | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Киселев О.Б. Фізико-хімічні показники.pdf | 223,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.