Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКисельов, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorКиселев, Александр Борисович-
dc.contributor.authorKyselov, Alexander Borisovich-
dc.date.accessioned2019-05-28T13:13:31Z-
dc.date.available2019-05-28T13:13:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКисельов О. Б. Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 30-31 жовтня 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 73-78.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6653-
dc.descriptionThe article presents the results of studies of the quality of raw meat obtained from goats at 8 months of age when growing them for meat. It has been established that the main factor that positively affects the quality of meat is the “feed factor”; castration only slows down the formation of the meat qualities of goats.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень якості м’ясної сировини отриманої від козликів у 8-місячному віці при вирощуванні їх на м'ясо. Встановлено, що основний фактор, який позитивно впливає на якість м'яса це «кормової фактор», кастрація лише уповільнює формування м'ясних якостей козликів. В статье приведены результаты исследований качества мясного сырья полученной от козлов в 8-месячном возрасте при выращивании их на мясо. Установлено, что основной фактор, который положительно влияет на качество мяса это «кормовой фактор», кастрация только замедляет формирование мясных качеств козлов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкозенятаuk_UK
dc.subjectкастраціяuk_UK
dc.subjectпротеїнuk_UK
dc.subjectкозлятаuk_UK
dc.subjectкастрацияuk_UK
dc.subjectпротеинuk_UK
dc.subjectgoatuk_UK
dc.subjectcastrationuk_UK
dc.subjectproteinuk_UK
dc.titleФізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликівuk_UK
dc.title.alternativeФизико-химические показатели формирования мясной производительности у козликовuk_UK
dc.title.alternativeTrestles have physical and chemical indexes of forming of the meat productivityuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Киселев О.Б. Фізико-хімічні показники.pdf223,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.