Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6653
Title: | Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів |
Other Titles: | Физико-химические показатели формирования мясной производительности у козликов Trestles have physical and chemical indexes of forming of the meat productivity |
Authors: | Кисельов, Олександр Борисович Киселев, Александр Борисович Kyselov, Alexander Borisovich |
Keywords: | козенята кастрація протеїн козлята кастрация протеин goat castration protein |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Кисельов О. Б. Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 30-31 жовтня 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 73-78. |
Abstract: | У статті наведені результати досліджень якості м’ясної сировини отриманої від козликів у 8-місячному віці при вирощуванні їх на м'ясо. Встановлено, що основний фактор, який позитивно впливає на якість м'яса це «кормової фактор», кастрація лише уповільнює формування м'ясних якостей козликів. В статье приведены результаты исследований качества мясного сырья полученной от козлов в 8-месячном возрасте при выращивании их на мясо. Установлено, что основной фактор, который положительно влияет на качество мяса это «кормовой фактор», кастрация только замедляет формирование мясных качеств козлов. |
Description: | The article presents the results of studies of the quality of raw meat obtained from goats at 8 months of age when growing them for meat. It has been established that the main factor that positively affects the quality of meat is the “feed factor”; castration only slows down the formation of the meat qualities of goats. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6653 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Киселев О.Б. Фізико-хімічні показники.pdf | 223,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.