Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6683
Назва: | Культурологический компонент как фактор формирования речевой культуры иностранных студентов |
Інші назви: | Культурологічний компонент як фактор формування мовленнєвої культури іноземних студентів Culturological component as a factor in the formation of foreign students' speech culture |
Автори: | Лаврик, М. П. Лаврик, М. П. Lavrik, M. P. |
Ключові слова: | речевая культура иностранные студенты РКИ мовна культура іноземні студенти ІКТ speech culture foreign students RCT |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СумДПУ ім. А.С. Макаренка |
Бібліографічний опис: | Лаврик М. П. Культурологический компонент как фактор формирования речевой культуры иностранных студентов [Электронный ресурс] / М. П. Лаврик // Формування мовного естетичного ідеалу засобами навчальних дисциплін : збірник науково-практичної конференції, (26 квітня 2018 р.). – Суми : СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2018. |
Короткий огляд (реферат): | В статье рассматриваются основные способы реализации культурологического подхода в системе образования иностранных граждан, а также описывается его роль в формировании речевой культуры инофонов. У статті розглядаються основні способи реалізації культурологічного підходу в системі освіти іноземних громадян, а також описується його роль у формуванні мовної культури інофонів. |
Опис: | In the article the main ways of realization of cultural approach in the system of education of foreign citizens are considered, and also its role in formation of verbal culture of foreign phones is described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6683 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лаврик_М. 4.pdf | 375,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.