Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6697
Title: Пріоритети при проходженні виробничої практики студентів агроінженерних спеціальностей
Other Titles: Приоритеты при прохождении производственной практики студентов агроинженерных специальностей
Priorities when passing the industrial practice of students of agroengineering specialties
Authors: Семірненко, Світлана Леонідівна
Семірненко, Юрій Іванович
Семирненко, Светлана Леонидовна
Семирненко, Юрий Иванович
Semirnenko, Svetlana Leonidovna
Semirnenko, Yuri Ivanovich
Keywords: виробнича практика
спеціальність
студенти
производственная практика
специальность
студенты
industrial practice
specialty
students
Issue Date: 2018
Citation: Семірненко С. Л. Пріоритети при проходженні виробничої практики студентів агроінженерних спеціальностей [Електронний ресурс] / С. Л. Семірненко, Ю. І. Семірненко // Science, research, development. Pedagogy. #3, (30-31.03.2018 ). - Rotterdam (The Netherlands), 2018. - С. 118-123.
Abstract: У статті наведений аналіз місць проходження виробничої практики студентів аграрних ВНЗ на прикладі Сумського національного аграрного університету. Проведені дослідження по визначенню пріоритетів студентами при проходженні виробничих практик. В статье приведен анализ мест прохождения производственной практики студентов аграрных вузов на примере Сумского национального аграрного университета. Проведены исследования по определению приоритетов студентами при прохождении производственных практик.
Description: The article gives an analysis of places of passing of the industrial practice of students of agrarian universities on the example of the Sumy National Agrarian University. Studies have been conducted to determine the priorities of students with the passing of production practices.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6697
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf198,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.