Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6759
Назва: Аналіз та оцінка конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції
Інші назви: Анализ и оценка конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции
Analysis and evaluation of the competitiveness of agricultural products
Автори: Нечипоренко, Валентина Володимирівна
Нечипоренко, Валентина Владимировна
Nechyporenko, Valentyna Volodymyrivna
Ключові слова: конкурентоспроможність
рівні конкурентоспроможності
якість продукції
конкурентоспособность
уровни конкурентоспособности
качество продукции
competitiveness
competitiveness levels
product quality
Дата публікації: 2017
Видавництво: Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського
Бібліографічний опис: Нечипоренко В. В. Аналіз та оцінка конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] / В. В. Нечипоренко // Сучасний фундамент розвитку національної економіки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 2-3 червня 2017 р.) : у 2-х ч. – К. : Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського, 2017. – Ч. 2. – С. 8-11.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні аспекти конкурентоспроможності продукції. Під час проведених досліджень визначено рівні конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та особливий її характер. В статье рассмотрены теоретические аспекты конкурентоспособности продукции. В ходе проведенных исследований определены уровни конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции и особый его характер.
Опис: The article deals with the theoretical aspects of the competitiveness of products. During the conducted researches, the level of competitiveness of agricultural products and its specific character are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6759
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf182,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.