Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6770
Title: | Аспекти організації підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти |
Other Titles: | Аспекты организации подготовки специалистов по дуальной форме получения образования Aspects of training organization for specialists using the dual education system |
Authors: | Габенко, Ірина Миколаївна Габенко, Ирина Николаевна Habenko, Iryna |
Keywords: | дуальна форма здобуття освіти вища освіта компетентності дуальная форма получения образования высшее образование компетентности dual system of education higher education competences |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій» |
Citation: | Габенко І. М. Аспекти організації підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти [Електронний ресурс] / І. М. Габенко // Інноваційна педагогіка. – Одеса : ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», 2019. - Вип. 11. - Т.1. - С. 104-107. |
Abstract: | У статті розглянуто основні аспекти організації підготовки бакалаврів харчових технологій Сумського національного аграрного університету. Досліджено погляди щодо ефективності використання дуальної форми навчання в порівнянні з традиційною освітою. Наведена модель використання елементів дуальної форми в навчальному процесі підготовки фахівців зі спеціальності «Харчові технології» факультету харчових технологій. Обґрунтована доцільність впровадження елементів дуальної форми навчання в закладах вищої освіти. В статье рассмотрены основные аспекты организации подготовки бакалавров пищевых технологий в Сумском национальном аграрном университете. Исследованы взгляды относительно эффективности использования дуальной формы образования по сравнению с традиционным образованием. Приведена модель использования элементов дуальной формы в учебном процессе подготовки специалистов по специальности «Пищевые технологии» факультета пищевых технологий. Обоснована целесообразность внедрения элементов дуальной формы обучения в учреждениях высшего образования. |
Description: | The article studies the main aspects of training for bachelor’s degree students, studying food technologies in Sumy National Agrarian University using the dual education system elements. The effectiveness of dual education system elements in comparison with traditional education system has been studied. The advantages of dual education system have been studied. The model for dual education system elements use in the process of education for the specialists in food technology has been given. The expediency for dual education system elements introduction has been substantiated. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6770 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Габенко І. М. Аспекти організації.pdf | 198,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.