Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Р. В.-
dc.contributor.authorПетров, Р. В.-
dc.contributor.authorPetrov, R. V.-
dc.date.accessioned2012-12-06T08:54:34Z-
dc.date.available2012-12-06T08:54:34Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Санітарна оцінка коропів при філометроїдозі [Електронний ресурс] / Р. В. Петров // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.2(29). – С.143-146.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/678-
dc.description.abstractУ даній статті описані клінічні ознаки, перебіг і ветеринарно-санітарна оцінка риби при філометроідозе. Загальна екстенсивність інвазії за дослідженими рибам склала 85,7%, а загальна інтенсивність інвазії 6,28. Проведена ветеринарно-санітарна експертиза риби при філометроідозі. Риба за своїми показниками свіжості відповідає вимогам для свіжої риби, хоча число Неслера дорівнює 1,2, що є характерним для риби сумнівної свіжості. Партія риби, яка представлена для ветеринарно-санітарної експертизи до реалізації не допущена, її необхідно направити в заклади громадського харчування. Знищувати (спалювати, закопувати тощо) таку рибу не раціонально. Надано рекомендації господарству для ліквідації та профілактики цього захворювання. В данной статье описаны клинические признаки, течение и ветеринарно-санитарная оценка рыбы при филометроидозе. Общая экстенсивность инвазии по исследованным рыбам составила 85,7 %, а общая интенсивность инвазии 6,28. Проведена ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы при филометроидозе. Рыба по своим показателям свежести отвечает требованиям для свежей рыбы, хотя число Неслера равняется 1,2, что является характерным для рыбы сомнительной свежести. Партия рыбы, которая представлена для ветеринарно-санитарной экспертизы к реализации не допущена, ее необходимо направить в заведения общественного питания. Уничтожать (сжигать, закапывать и тому подобное) такую рыбу не рационально. Предоставлены рекомендации хозяйству для ликвидации и профилактики этого заболевания.uk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UK
dc.subjectрибопереробна промисловістьuk_UK
dc.subjectзахворювання рибиuk_UK
dc.subjectветеринарно-санитарная экспертизаuk_UK
dc.subjectрыбоперерабатывающая промышленностьuk_UK
dc.subjectзаболевания рыбuk_UK
dc.titleСанітарна оцінка коропів при філометроїдозіuk_UK
dc.title.alternativeСанитарная оценка карпов при филометроидозеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50.pdf319,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.