Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMushtai, Valentine Anatolievna-
dc.contributor.authorLyshenko, Margarita Oleksandrivna-
dc.contributor.authorMakarenko, Nataliya Oleksiivna-
dc.contributor.authorМуштай, Валентина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛишенко, Маргарита Олександрівна-
dc.contributor.authorМакаренко, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorМуштай, Валентина Анатольевна-
dc.contributor.authorЛышенко, Маргарита Александровна-
dc.contributor.authorМакаренко, Наталия Алексеевна-
dc.date.accessioned2019-06-26T08:52:26Z-
dc.date.available2019-06-26T08:52:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationMushtai Valentina. Provision of grain production in conditions of sustainable development [Electronic resource] : monograph / Valentina Mushtai, Margarita Lyshenko, Natalia Makarenko. - LAP LAMBERT Academic Publiching, 2018. - 57 s.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6807-
dc.descriptionВ монографии определены потенциальные возможности региона относительно производства зерновой продукции. Предложено приоритетные направления развития в самообеспечении региона продовольственной продукцией из-за увеличения реализации зерна, учитывая определенный продовольственный потенциал производства и повышения эффективности использования сельскохозяйственных угодий. Обоснованно функциональную структуру кластера устойчивого развития зернопроизводства и определена эффективность кооперативных звеньев в нем.uk_UK
dc.description.abstractThe monograph explains the potential of the region in relation to the production of grain products. The priority directions of development in the self-provision of food products in the region are proposed due to increased grain sales, given the defined food production potential and increasing the efficiency of agricultural land use. The functional structure of the cluster of sustainable development of grain production is substantiated and the effectiveness of cooperative links in it is determined. В монографії визначено потенційні можливості регіону стосовно виробництва зернової продукції. Запропоновано пріоритетні напрями розвитку в самозабезпеченні регіону продовольчою продукцією через збільшення реалізації зерна, з огляду на визначений продовольчий потенціал виробництва та підвищення ефективності використання сільськогосподарських угідь. Обґрунтовано функціональну структуру кластера сталого розвитку зерновиробництва та визначено ефективність кооперативних ланок у ньому.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherLAP LAMBERT Academic Publichinguk_UK
dc.subjectpotential gross yielduk_UK
dc.subjectopportunitiesuk_UK
dc.subjectresource factorsuk_UK
dc.subjectпотенційний валовий збірuk_UK
dc.subjectможливостіuk_UK
dc.subjectресурсні чинникиuk_UK
dc.subjectпотенциальный валовой сборuk_UK
dc.subjectвозможностиuk_UK
dc.subjectресурсные факторыuk_UK
dc.titleDetermination of potential possibilities of food supply by grain products in the conditions of sustainable development of the regionuk_UK
dc.title.alternativeВизначення потенційних можливостей продовольчого забезпечення зерновою продукцією в умовах сталого розвитку регіонуuk_UK
dc.title.alternativeОпределение потенциальных возможностей продовольственного обеспечения зерновой продукцией в условиях устойчивого развития регионаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Provision of grain production.pdf7,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.