Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6877
Title: Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств
Other Titles: Особенности проведения оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий
Features of assessment of competitiveness of agricultural enterprises production
Authors: Шумкова, Олена Володимирівна
Бондарєв, Владислав Олександрович
Шумкова, Елена Владимировна
Бондарев, Владислав Александрович
Shumkova, Olena Volodymyrivna
Bondarev, Vladislav Alexandrovich
Keywords: конкуренція
конкурентоспроможність
сільськогосподарське підприємство
конкуренция
конкурентоспособность
сельскохозяйственное предприятие
competition
competitiveness
agricultural enterprise
Issue Date: 2018
Citation: Шумкова О. В. Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. В. Шумкова, В. О. Бондарєв // Інфраструктура ринку. - 2018. - №23. – С.178–183. - Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/uk/23-2018 - Заголовок з екрану
Abstract: У статті досліджено питання оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств. Авторами визначено, що на сьогодні не існує єдиного алгоритму оцінки конкурентоспроможності. Констатовано, що для оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції використовують їх якісні та кількісні характеристики. При проведенні оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств найчастіше використовується метод порівняльної оцінки конкурентоспроможності продукції. У статті проведено оцінку конкурентних переваг озимої пшениці сільськогосподарських підприємств-конкурентів. В статье исследованы вопросы оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий. Авторами установлено, что на сегодняшний день не существует единого алгоритма оценки конкурентоспособности. Констатировано, что для оценки конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции используют их качественные и количественные характеристики. При проведении оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий чаще всего используется метод сравнительной оценки конкурентоспособности продукции. В статье проведена оценка конкурентных преимуществ озимой пшеницы сельскохозяйственных предприятий-конкурентов.
Description: In the article the authors examine the question of assessing the competitiveness of agricultural enterprises. The authors state that today there is no single algorithm for assessing competitiveness. It was stated that qualitative and quantitative characteristics are used to assess the competitiveness of agricultural products. The method of comparative assessment of the competitiveness of products is most frequently used for conducting an assessment of the competitiveness of agricultural products. The article assesses the competitive advantages of winter wheat of agricultural enterprises-competitors.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6877
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ШумковаО.В. Особливості.pdf187,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.