Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, Валентина Володимирівна-
dc.contributor.authorНечипоренко, Валентина Владимировна-
dc.contributor.authorNechyporenko, Valentyna Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2019-07-17T13:02:51Z-
dc.date.available2019-07-17T13:02:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНечипоренко В. В. Аналіз умов для виробництва конкурентоспроможної продукції молокопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / В. В. Нечипоренко // Технології ХХІ сторіччя : збірник тез за матеріалами 24-ої міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Суми,10-15 вересня 2018 р.). – Суми : СНАУ, 2018. - Ч.2. - С. 140-142uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6915-
dc.descriptionThe article considers the value of the dairy product subcomplex in the agrarian sector. The factors that shape the competitive advantages of dairy cattle breeding are determined. Consequently, the increase in the competitiveness of milk and dairy products contributes to: increase in the productivity of cows; increasing competition for the consumer; the formation of a multi-channel market system of implementation and the organization of wholesale sales of finished products.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглянуто значення молокопродуктового підкомплексу в аграрній сфері. Визначено фактори, що формують конкурентні переваги продукції молочного скотарства. Отже, підвищенню конкурентоспроможності молока і молочної продукції сприяють: зростання продуктивності корів; посилення конкурентної боротьби за споживача; формування багатоканальної ринкової системи реалізації і організація оптового продажу готової продукції. В статье рассмотрено значение молокопродуктов подкомплекса в аграрной сфере. Определены факторы, формирующие конкурентные преимущества продукции молочного скотоводства. Следовательно, повышению конкурентоспособности молока и молочной продукции способствуют: рост продуктивности коров; усиление конкурентной борьбы за потребителя; формирование многоканальной рыночной системы реализации и организация оптовой продажи готовой продукции.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectмолокопродуктовий підкомплексuk_UK
dc.subjectфактори конкурентоспроможностіuk_UK
dc.subjectмолокопродуктовый подкомплексuk_UK
dc.subjectфакторы конкурентоспособностиuk_UK
dc.subjectdairy product subcomplexuk_UK
dc.subjectcompetitiveness factorsuk_UK
dc.titleАналіз умов для виробництва конкурентоспроможної продукції молокопродуктового підкомплексуuk_UK
dc.title.alternativeАнализ условий для производства конкурентоспособной продукции молокопродуктового подкомплексаuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis of conditions for production of competitive production of milk productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко В.В. Аналіз умов.pdf81,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.