Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6915
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечипоренко, Валентина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, Валентина Владимировна | - |
dc.contributor.author | Nechyporenko, Valentyna Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-17T13:02:51Z | - |
dc.date.available | 2019-07-17T13:02:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Нечипоренко В. В. Аналіз умов для виробництва конкурентоспроможної продукції молокопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / В. В. Нечипоренко // Технології ХХІ сторіччя : збірник тез за матеріалами 24-ої міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Суми,10-15 вересня 2018 р.). – Суми : СНАУ, 2018. - Ч.2. - С. 140-142 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6915 | - |
dc.description | The article considers the value of the dairy product subcomplex in the agrarian sector. The factors that shape the competitive advantages of dairy cattle breeding are determined. Consequently, the increase in the competitiveness of milk and dairy products contributes to: increase in the productivity of cows; increasing competition for the consumer; the formation of a multi-channel market system of implementation and the organization of wholesale sales of finished products. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розглянуто значення молокопродуктового підкомплексу в аграрній сфері. Визначено фактори, що формують конкурентні переваги продукції молочного скотарства. Отже, підвищенню конкурентоспроможності молока і молочної продукції сприяють: зростання продуктивності корів; посилення конкурентної боротьби за споживача; формування багатоканальної ринкової системи реалізації і організація оптового продажу готової продукції. В статье рассмотрено значение молокопродуктов подкомплекса в аграрной сфере. Определены факторы, формирующие конкурентные преимущества продукции молочного скотоводства. Следовательно, повышению конкурентоспособности молока и молочной продукции способствуют: рост продуктивности коров; усиление конкурентной борьбы за потребителя; формирование многоканальной рыночной системы реализации и организация оптовой продажи готовой продукции. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | молокопродуктовий підкомплекс | uk_UK |
dc.subject | фактори конкурентоспроможності | uk_UK |
dc.subject | молокопродуктовый подкомплекс | uk_UK |
dc.subject | факторы конкурентоспособности | uk_UK |
dc.subject | dairy product subcomplex | uk_UK |
dc.subject | competitiveness factors | uk_UK |
dc.title | Аналіз умов для виробництва конкурентоспроможної продукції молокопродуктового підкомплексу | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ условий для производства конкурентоспособной продукции молокопродуктового подкомплекса | uk_UK |
dc.title.alternative | Analysis of conditions for production of competitive production of milk products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко В.В. Аналіз умов.pdf | 81,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.