Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7065Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
| dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriia | - |
| dc.date.accessioned | 2019-08-13T08:16:57Z | - |
| dc.date.available | 2019-08-13T08:16:57Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Цигура В. В. Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Матеріали ІI Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв». – Харків, 2018. - C. 132-135. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7065 | - |
| dc.description | The work is devoted to the study of pH of pork of various weight categories and determination of the course of autolytic processes. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню рН свинини різних вагових категорій та визначення ходу автолітичних процесів. Работа посвящена исследованию рН свинины различных весовых категорий и определения хода автолитические процессов. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.subject | свинина | uk_UK |
| dc.subject | м'ясо | uk_UK |
| dc.subject | рН | uk_UK |
| dc.subject | свинина | uk_UK |
| dc.subject | мясо | uk_UK |
| dc.subject | рН | uk_UK |
| dc.subject | pork | uk_UK |
| dc.subject | meat | uk_UK |
| dc.subject | рН | uk_UK |
| dc.title | Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій | uk_UK |
| dc.title.alternative | Исследование автолитических процессов в мясе свиней различных весовых категорий | uk_UK |
| dc.title.alternative | Study autolytic processes in meat pigs various weight categories | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2.pdf | 341,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.