Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Віннікова, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Винникова, Людмила Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriia | - |
dc.contributor.author | Vinnikova, Lyudmila | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T08:33:28Z | - |
dc.date.available | 2019-08-13T08:33:28Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Л. Г. Вінікова // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 115-118. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7066 | - |
dc.description | The article is devoted to the opportunity of extension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of pork, using the feeding elements improving the stress resistance of pigs. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню можливості продовження термінів зберігання свинини за допомогою використання у відгодівлі свиней речовин, що підвищують стеростійкість свиней. Статья посвящена изучению возможности продления сроков хранения свинины с помощью использования в откорме свиней веществ, повышающих стрессоустойчивость животных. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UK |
dc.subject | активність води | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | микроорганизмы | uk_UK |
dc.subject | активность воды | uk_UK |
dc.subject | pork | uk_UK |
dc.subject | microorganism | uk_UK |
dc.subject | water activity | uk_UK |
dc.title | Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Продления срока хранения мяса путем повышения стрессоустойчивости свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Extension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of pork | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 249,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.