Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorВіннікова, Людмила Григорівна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorВинникова, Людмила Григорьевна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.contributor.authorVinnikova, Lyudmila-
dc.date.accessioned2019-08-13T08:33:28Z-
dc.date.available2019-08-13T08:33:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Л. Г. Вінікова // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 115-118.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7066-
dc.descriptionThe article is devoted to the opportunity of extension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of pork, using the feeding elements improving the stress resistance of pigs.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню можливості продовження термінів зберігання свинини за допомогою використання у відгодівлі свиней речовин, що підвищують стеростійкість свиней. Статья посвящена изучению возможности продления сроков хранения свинины с помощью использования в откорме свиней веществ, повышающих стрессоустойчивость животных.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицькогоuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectактивність водиuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectактивность водыuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectmicroorganismuk_UK
dc.subjectwater activityuk_UK
dc.titleПродовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свинейuk_UK
dc.title.alternativeПродления срока хранения мяса путем повышения стрессоустойчивости свинейuk_UK
dc.title.alternativeExtension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of porkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf249,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.