Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7067
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Віннікова, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Винникова, Людмила Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriia | - |
dc.contributor.author | Vinnikova, Lyudmila | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T08:56:19Z | - |
dc.date.available | 2019-08-13T08:56:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. Цигура, Л. Віннікова // Proceedings of XХІ International scientific conference «Practical applications of research findings in Europe and worldwide». – Morrisville : Lulu Press, 2018. - P. 26-29. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7067 | - |
dc.description | This article is devoted to the study of the optimal pre-slaughter weight of pigs taking into account the yields and chemical composition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню оптимальної передзабійної ваги свиней з урахуванням виходів та хімічного складу. Работа посвящена исследованию оптимальной предубойной веса свиней с учетом выходов и химического состава. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Lulu Press | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | білок | uk_UK |
dc.subject | волога | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | белок | uk_UK |
dc.subject | влага | uk_UK |
dc.subject | pork | uk_UK |
dc.subject | protein | uk_UK |
dc.subject | moisture | uk_UK |
dc.title | Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование морфологического и химического состава свинины полученной от разных весовых категорий | uk_UK |
dc.title.alternative | The study of the morphological and chemical composition of pork obtained from different weight categories | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 409,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.