Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7067
Title: Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій
Other Titles: Исследование морфологического и химического состава свинины полученной от разных весовых категорий
The study of the morphological and chemical composition of pork obtained from different weight categories
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Віннікова, Людмила Григорівна
Цигура, Виктория Викторовна
Винникова, Людмила Григорьевна
Tsyhura, Viktоriia
Vinnikova, Lyudmila
Keywords: свинина
білок
волога
свинина
белок
влага
pork
protein
moisture
Issue Date: 2018
Publisher: Lulu Press
Citation: Цигура В. Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. Цигура, Л. Віннікова // Proceedings of XХІ International scientific conference «Practical applications of research findings in Europe and worldwide». – Morrisville : Lulu Press, 2018. - P. 26-29.
Abstract: Робота присвячена дослідженню оптимальної передзабійної ваги свиней з урахуванням виходів та хімічного складу. Работа посвящена исследованию оптимальной предубойной веса свиней с учетом выходов и химического состава.
Description: This article is devoted to the study of the optimal pre-slaughter weight of pigs taking into account the yields and chemical composition.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7067
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf409,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.