Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7068
Назва: Исследования качества жировой ткани свиней
Інші назви: Дослідження якості жирової тканини свиней
The research pork fatty tissue quality
Автори: Цигура, Виктория Викторовна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Tsyhura, Viktоriia
Ключові слова: свинина
кислотное число
перекисное число
свинина
кислотне число
перекисне число
pork
acid number
peroxide number
Дата публікації: 2018
Видавництво: Baltija Publishing
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Исследования качества жировой ткани свиней [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // The development of technical sciences : problems and solutions : Conference Proceedings, (April 27-28, 2018). - Brno : Baltija Publishing, 2018. - Р. 94-97.
Короткий огляд (реферат): Работа посвящена исследованию качества жировой ткани. Роботу присвячено дослідженню якості жирової тканини.
Опис: The work is devoted to the reseach pork fatty tissue quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7068
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf399,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.