Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7068
Назва: | Исследования качества жировой ткани свиней |
Інші назви: | Дослідження якості жирової тканини свиней The research pork fatty tissue quality |
Автори: | Цигура, Виктория Викторовна Цигура, Вікторія Вікторівна Tsyhura, Viktоriia |
Ключові слова: | свинина кислотное число перекисное число свинина кислотне число перекисне число pork acid number peroxide number |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Baltija Publishing |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Исследования качества жировой ткани свиней [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // The development of technical sciences : problems and solutions : Conference Proceedings, (April 27-28, 2018). - Brno : Baltija Publishing, 2018. - Р. 94-97. |
Короткий огляд (реферат): | Работа посвящена исследованию качества жировой ткани. Роботу присвячено дослідженню якості жирової тканини. |
Опис: | The work is devoted to the reseach pork fatty tissue quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7068 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 399,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.