Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7126
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихалко, О. Г.-
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.contributor.authorВдовіченко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНечмілов, В. М.-
dc.contributor.authorМихалко, А. Г.-
dc.contributor.authorПовод, Н. Г.-
dc.contributor.authorВдовиченко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНечмилов, В. М.-
dc.contributor.authorMichalko, O. G.-
dc.contributor.authorProved, M. G.-
dc.contributor.authorVdovichenko, Yu. V.-
dc.contributor.authorNechmilov, V. M.-
dc.date.accessioned2019-09-27T11:04:17Z-
dc.date.available2019-09-27T11:04:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМорфологічний склад туш свиней за різного типу годівлі, тривалості утримання на дорощувані та передзабійної живої маси [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко, М. Г. Повод, Ю. В. Вдовіченко, В. М. Нечмілов // Аграрна наука та харчові технології : збірник наукових праць міжнародної нуково-практичної конференції, ( м. Вінниця, 2018 р.). - Вінниця : Вінницький НАУ, 2018. - Вип 3(102). - С. 47-56.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7126-
dc.descriptionStudied the morphological composition of pig carcasses for different types of feeding, the duration of retention on grown and premature live weight in conditions of industrial technology of pork production. High rates of carcass meat production were established for all weight categories studied. The morphological composition of pig carcasses was mostly dependent on premature live weight, further on the type of feeding and the terms of grazing. There was an increase in fat content and a decrease in the content of meat and bones with an increase in pre-free live weight for both types of feeding, regardless of the duration of graying.uk_UK
dc.description.abstractВивчався морфологічний склад туш свиней за різного типу годівлі, тривалості утримання на дорощувані та передзабійної живої маси в умовах промислової технології виробництва свинини. Встановлено високі показники м’ясності туш за всіх вагових категорій, що вивчались. Морфологічний склад туш свиней найбільшою мірою залежав від передзабійної живої маси, далі від типу годівлі та термінів дорощування. Спостерігалось збільшення вмісту жиру та зменшення вмісту м’яса та кісток зі збільшенням передзабійної живої маси за обох типів годівлі незалежно від тривалості дорощування. Изучался морфологический состав туш свиней разного типа кормления, продолжительности удержания на дорощувани и предубойной живой массы в условиях промышленной технологии производства свинины. Установлены высокие показатели мясности тушь всех весовых категорий, которые изучались. Морфологический состав туш свиней в наибольшей степени зависел от предубойной живой массы, дальше от типа кормления и сроков доращивания. Наблюдалось увеличение содержания жира и уменьшение содержания мяса и костей с увеличением предубойной живой массы за обоих типов кормления независимо от продолжительности доращивания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВінницький НАУuk_UK
dc.subjectморфологічний складuk_UK
dc.subjectтипи годівліuk_UK
dc.subjectжива масаuk_UK
dc.subjectморфологический составuk_UK
dc.subjectтипы кормленияuk_UK
dc.subjectживая массаuk_UK
dc.subjectmorphological compositionuk_UK
dc.subjecttypes of feedinguk_UK
dc.subjectlive weightuk_UK
dc.titleМорфологічний склад туш свиней за різного типу годівлі, тривалості утримання на дорощувані та передзабійної живої масиuk_UK
dc.title.alternativeМорфологический состав туш свиней при различных типа кормления, длительности удержания на доращивание и предубойной живой массыuk_UK
dc.title.alternativeMorphological composition of tunnel of swine for a different type of horizon, half of treatment of treatment and preventional living massuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морфологічний склад туш свиней.pdf220,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.