Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7198
Title: Дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберігання
Other Titles: Исследование физико-химических и органолептических показателей твердых сыров при хранении
Investigation of physicochemical and organoleptic characteristics of hard cheeses during storage
Authors: Машкін, Микола Іванович
Машкин, Николай Иванович
Mashkyn, Nikolai Ivanovich
Keywords: твердий сир
фізичні показники
органолептичні показники
твердый сыр
физические показатели
органолептические показатели
hard cheese
physical indicators
organoleptic characteristics
Issue Date: 2018
Citation: Машкін М. І. Дослідження фізико-хімічних показників сирів під час зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Збірник тез за матеріалами 24-ої Міжнародної науково-практичної конференції, (10-15 вересня 2018 р.). – Суми-Одеса, 2018. - Ч. І. - С. 62-63.
Abstract: У даній роботі було вивчення змін фізико-хімічних показників та органолептичних властивостей сиру при зберіганні в холодильних камерах в промислових умовах при температурі 10, 3 і -3°С. В данной работе было изучение изменений физико-химических показателей и органолептических свойств сыра при хранении в холодильных камерах в промышленных условиях при температуре 10, 3 и -3 ° С.
Description: In the given work was a study of changes in physical and chemical parameters and organoleptic properties of cheese when stored in refrigerated chambers in industrial conditions at a temperature of 10, 3 and -3 ° C.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7198
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕПОЗТеза одеса 2018 -2.pdf317,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.