Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарченко, М. М.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorМарченко, М. М.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorMarchenko, M. М.-
dc.contributor.authorHuba, S. О.-
dc.date.accessioned2019-11-19T09:10:06Z-
dc.date.available2019-11-19T09:10:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМарченко М. М. Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів [Електронний ресурс] / М. М. Марченко, С. О. Губа // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність», (15 травня 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 66-67.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7230-
dc.descriptionThe aim of the work was substantiation of urgency in the field of development of technological directions of production of retail cheeses, as well as the possibility of expanding the range and finding ways to improve existing technologies.uk_UK
dc.description.abstractМетою роботи було обґрунтування актуальності розвитку технологічних напрямків виробництва розсільних сирів, а також можливість розширення асортименту та пошуку способів удосконалення існуючих технологій. Целью работы было обоснование актуальности развития технологических направлений производства рассольных сыров, а так же возможность расширения ассортимента и поиска способов усовершенствования существующих технологий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectзакваскиuk_UK
dc.subjectсолінняuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectзакваскиuk_UK
dc.subjectпосолкаuk_UK
dc.subjectсheeseuk_UK
dc.subjectfermentsuk_UK
dc.subjectpicklinguk_UK
dc.titleІнноваційні напрями розвитку технології розсільних сирівuk_UK
dc.title.alternativeИнновационные направления развития технологии рассольных сыровuk_UK
dc.title.alternativeInnovative trends in the technology of salty cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марченко Губа.pdf110,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.