Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7230
Title: Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів
Other Titles: Инновационные направления развития технологии рассольных сыров
Innovative trends in the technology of salty cheeses
Authors: Марченко, М. М.
Губа, С. О.
Марченко, М. М.
Губа, С. О.
Marchenko, M. М.
Huba, S. О.
Keywords: сир
закваски
соління
сыр
закваски
посолка
сheese
ferments
pickling
Issue Date: 2019
Citation: Марченко М. М. Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів [Електронний ресурс] / М. М. Марченко, С. О. Губа // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність», (15 травня 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 66-67.
Abstract: Метою роботи було обґрунтування актуальності розвитку технологічних напрямків виробництва розсільних сирів, а також можливість розширення асортименту та пошуку способів удосконалення існуючих технологій. Целью работы было обоснование актуальности развития технологических направлений производства рассольных сыров, а так же возможность расширения ассортимента и поиска способов усовершенствования существующих технологий.
Description: The aim of the work was substantiation of urgency in the field of development of technological directions of production of retail cheeses, as well as the possibility of expanding the range and finding ways to improve existing technologies.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7230
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Марченко Губа.pdf110,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.