Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижська, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorТокарєв, Олексій Вікторович-
dc.contributor.authorКрижськая, Татьяна Анатольевна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorТокарев, Алексей Викторович-
dc.contributor.authorKryzhska, Tatyana-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriiа-
dc.contributor.authorTokarev, Aleksey-
dc.date.accessioned2020-01-29T10:28:23Z-
dc.date.available2020-01-29T10:28:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКрижська Т. А. Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, В. В. Цигура, О. В. Токарєв // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., ( м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.102-104uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282-
dc.descriptionThe article is devoted to the study of the use of boiled sausages of protein stabilizers from smoked pig skin.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню використання в технології варених ковбас білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в технологии вареных колбас белкового стабилизатора с подкопченой свиной кожи.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКрокuk_UA
dc.subjectбілковий стабілізаторuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectбелковый стабилизаторuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectprotein stabilizeruk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleРозробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатораuk_UA
dc.title.alternativeРазработка рецептуры вареной колбасы из мяса птицы с использованием подкопченного белкового стабилизатораuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the formulation of cooked sausage made from poultry meat using the smoked protein stabilizeruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т. Розробка рецептури вaреної ковбаси.pdf217,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.