Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7282Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крижська, Тетяна Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Токарєв, Олексій Вікторович | - |
| dc.contributor.author | Крижськая, Татьяна Анатольевна | - |
| dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
| dc.contributor.author | Токарев, Алексей Викторович | - |
| dc.contributor.author | Kryzhska, Tatyana | - |
| dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriiа | - |
| dc.contributor.author | Tokarev, Aleksey | - |
| dc.date.accessioned | 2020-01-29T10:28:23Z | - |
| dc.date.available | 2020-01-29T10:28:23Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Крижська Т. А. Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, В. В. Цигура, О. В. Токарєв // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., ( м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.102-104 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282 | - |
| dc.description | The article is devoted to the study of the use of boiled sausages of protein stabilizers from smoked pig skin. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню використання в технології варених ковбас білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в технологии вареных колбас белкового стабилизатора с подкопченой свиной кожи. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Крок | uk_UA |
| dc.subject | білковий стабілізатор | uk_UA |
| dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
| dc.subject | белковый стабилизатор | uk_UA |
| dc.subject | колбасные изделия | uk_UA |
| dc.subject | protein stabilizer | uk_UA |
| dc.subject | sausage | uk_UA |
| dc.title | Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора | uk_UA |
| dc.title.alternative | Разработка рецептуры вареной колбасы из мяса птицы с использованием подкопченного белкового стабилизатора | uk_UA |
| dc.title.alternative | Development of the formulation of cooked sausage made from poultry meat using the smoked protein stabilizer | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Крижська Т. Розробка рецептури вaреної ковбаси.pdf | 217,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.