Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Title: | Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора |
Other Titles: | Разработка рецептуры вареной колбасы из мяса птицы с использованием подкопченного белкового стабилизатора Development of the formulation of cooked sausage made from poultry meat using the smoked protein stabilizer |
Authors: | Крижська, Тетяна Анатоліївна Цигура, Вікторія Вікторівна Токарєв, Олексій Вікторович Крижськая, Татьяна Анатольевна Цигура, Виктория Викторовна Токарев, Алексей Викторович Kryzhska, Tatyana Tsyhura, Viktоriiа Tokarev, Aleksey |
Keywords: | білковий стабілізатор ковбасні вироби белковый стабилизатор колбасные изделия protein stabilizer sausage |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Крок |
Citation: | Крижська Т. А. Розробка рецептури вареної ковбаси з м`яса птиці із використанням підкопченого білкового стабілізатора [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, В. В. Цигура, О. В. Токарєв // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., ( м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.102-104 |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню використання в технології варених ковбас білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в технологии вареных колбас белкового стабилизатора с подкопченой свиной кожи. |
Description: | The article is devoted to the study of the use of boiled sausages of protein stabilizers from smoked pig skin. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7282 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Крижська Т. Розробка рецептури вaреної ковбаси.pdf | 217,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.