Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorШубина, Евгения Андреевна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.contributor.authorShubina, Yevheniia-
dc.date.accessioned2020-01-29T12:53:39Z-
dc.date.available2020-01-29T12:53:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 15 травня 2019 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Тези у 2-х ч. - Ч. 1. - С.130-132uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284-
dc.descriptionThe work is devoted to the study of the use of sesame flour in the technology of cooked sausages.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в технології варених ковбас. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в технологии вареных колбас.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.subjectкунжутне борошноuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectкунжутная мукаuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectsesame flouruk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleРозробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошномuk_UA
dc.title.alternativeРазработка рецептуры вареных колбас с кунжутной мукойuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of boiled sausages with sesame flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Розробка рецептури.pdf189,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.